Børnefødselsdag: 3 idéer til sjove udendørsaktiviteter

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Det er forår, og sommeren ånder os lige i nakken. Med andre ord er det ved at være tid til, at vi rykker udenfor. Ude under den åbne himmel. Skal du holde børnefødselsdag, får du her 3 forslag til udendørsaktiviteter, der med garanti vil tage kegler.

Rundboldturnering

Rundbold er sjovt. Både for store og små. Hvorfor ikke arrangere en rundboldturnering i haven? Det vil helt sikkert være noget, børnene synes er sjovt — og så kan der jo være en præmie til det hold, der vinder. Du kan finde en masse udendørs legetøj på Boernibalance.dk — og der er selvfølgelig også finde en masse rundboldudstyr. Det er en god idé, hvis I også har en gave til dem, der ikke vinder. Det skal være fair for alle. Husk dog, at det ikke altid er den bedste løsning at spille i haven, da man hurtigt kan komme til at skyde bolden væk.

Fodbold i haven

Hvis I har en stor have, kan I sagtens arrangere en lille fodboldturnering. Det eneste, det kræver, er selvfølgelig, at I har en fodbold. I behøver ikke engang at have mål, selvom det uden tvivl vil gøre kampen sjovere — og så kræver det heller ikke lige så meget af dommeren, når han skal afgøre, hvorvidt der er mål eller ej. Det bedste er dog, hvis du vælger et andet sted end i haven som sted. De fleste byer har en fodboldbane, som er til fri afbenyttelse. Her kunne i med fordel gå hen og spille fodboldturnering. Husk at der skal være en dejlig forfriskning til både vindere og tabere.

Spil frisbee

Frisbee er et stykke legetøj, der aldrig går af mode. Samtidig er det også en aktivitet, man aldrig bliver for gammel til. Og det bedste ved det hele er, at det ikke kræver andet end lidt ‘teknisk snilde’ og en frisbee. God fornøjelse!

Har du flere forslag til sjove udendørsaktiviteter? Kommentér herunder, så andre kan få glæde af dit forslag.